Husgrund

Välkomna att kontakta oss för offert eller för att diskutera det Ni vill ha utfört. Lång erfarenhet av branschen har gett oss bred kunskap – allt går att lösa!

Akam Åkeri

Vi utför alla typer av husgrund

  • Krypgrund
  • Gjuten platta
  • Källare
  • platta på mark

En bra husgrund är viktig för att hålla huset i bästa skick. Du vill förstås hålla ditt nya hus torrt, varmt och undvika allt vad fukt heter. Vilken husgrund passar bäst för ditt hus? Hoss oss kan du få ditt mål och svar

Akam-Åkeri-Stensättning-Trädgrånd-Krypgrund -Dränering-Transport-Grävarbeten

Anlägga husgrund och gjuta platta runt Göteborg
Vid alla husbyggen är grunden nog det allra viktigaste. Plintgrund, krypgrund eller gjuten platta har ingen betydelse, inte heller om det gäller garaget, fritidshuset eller den nya villan. En grund måste göras noggrant och på rätt sätt för att bli stabil. Det här är vi experter på.
En hållbar grund
Det är inte lätt att renovera eller byta ut en grund, det förstår alla. Därför måste en grund konstrueras på ett genomtänkt sätt som dessutom anpassas efter rådande förhållanden på platsen. Det ska schaktas tillräckligt djupt och rejäla dräneringslager med makadam kan behövas. Detta prutar vi aldrig på. Vi vet vad som krävs.
Bärigheten i marken
Det kan finnas stora skillnader i markens bärighet. Det kan behöva sprängas bort berg eller schaktas bort stora mängder för att det ska bli stabilt nog. Vi har anlagt mängder av grunder för både hus, tillbyggnader och attefallare och kan hela processen från början till slut. Gjuta platta
Vi har stor erfarenhet av att gjuta plattor också. Då är det viktigt med dränerande underlag, rör för vatten och avlopp måste placeras ut på lämpligt sätt och dessutom behövs isolering. Våra markarbetare är noggranna och pålitliga och har givetvis de behörigheter som finns för olika moment.

Behövs hjälp?