Stensättning

Akam Åkeri AB

Vi utför alla typer av Stensättning

  • Marksten
  • mursten
  • plattor

  •  häckklippning
  •  gräsklippning
  •  beskärning
Akam-Åkeri-Stensättning-Trädgrånd-Krypgrund -Dränering-Transport-Grävarbeten

Sten och stenläggning är bland det roligaste vi vet. Att anlägga vackra trädgårdsgångar som perfekt anpassar sig efter tomtens förutsättningar är en spännande utmaning som våra stenarbetare gärna tar sig an. Stödmurar, gatsten på garageuppfarten eller en vacker entrétrappa är andra exempel på vad vi gärna gör åt dig.
Sten är vackert
Stenlagda ytor höjer kvaliteten på din trädgård eller terrass. Det går att lägga sten i många olika material och utformning och anpassa designen på många sätt. Underarbetet är jätteviktigt så resultatet håller för framtiden. Det krävs planering och en genomtänkt plan. Kontakta oss så pratar vi igenom möjligheterna hos just dig.
Trappor i sten eller betong
En lyxig entrétrappa i vacker natursten håller sig snygg hur länge som helst. Det blir en stabil och vacker gångyta utanför dörren som med fördel kan kombineras med plattläggning i samma material. Vi kan planera och anpassa utseende och form så det passar perfekt in i miljön.
Stenläggning i ute kök eller pool
Stenläggning med hög kvalitet och stabilitet är vi experter på. Du som har ett härligt ute kök eller kanske en poolanläggning kan få en perfekt, nästan underhållsfri yta genom att lägga plattor eller sten. Det blir både vackert och mycket hållbart. Den stenlagda delen kan med fördel kombineras med en avgränsande mur i lämplig höjd.</1px>

Behövs hjälp?